SAMENWERKING MET DE COVERBAND WAYBACK.

Peter Dons is een samenwerking aangegaan met de coverband Wayback uit Delft. Deze doorgewinterde Delftse band brengt muzikale herinneringen uit de jaren 60 en 70 weer tot leven. Paul van der Valk en Ton Slieker speelden bij elkaar al meer dan 20 jaar samen in verschillende formaties. Samen met Charles Schmitz, drummer vormen zij Wayback. Zij brengen zo’n 160 heerlijk herkenbare covers op een zeer aangename manier voor het voetlicht. Alsof u de top 2000 live beleeft, vakkundig gespeeld en lekker meerstemmig gezongen. Onder de naam, Wayback met Peter Dons willen zij optredens gaan verzorgen in de kleinere theaters in Nederland en verder alles wat op hun pad gaat komen. Liedje uit de sixties, early seventies, met liedjes die heel wat losmaken bij de mensen die de sixties en seventies meegemaakt hebben.Later meer…