Een jubileumjaar, 10 jaar bezig als zanger-entertainer

Het oude jaar zit er op en het nieuwe jaar is al weer een week oud. Het zal een speciaal jaar worden voor mij en ik omarm het nieuwe jaar met vol vertrouwen. Het zal voor mij een jubileum jaar zijn, ik ben begin maart van dit jaar 10 jaar bezig als zanger-entertainer, in mei hoop ik 60 jaar jong te worden en ik zit nog vol ambitie. Vorig jaar heb ik een actie gehouden, wie mij in 2013 had geboekt voor een optreden zou kans maken op een van de twee gratis optredens in 2014. De winnaars zijn geworden, verpleeghuis De Riethorst in Geertruidenberg en verpleeghuis Slotervaart in Amsterdam. Met beide huizen is reeds een afspraak gemaakt voor dat gratis optreden. Er zijn opnames gemaakt van de verloting, die plaats heeft gevonden op oudejaarsavond in verpleeghuis Siloam te Rotterdam-Hoogvliet. U kunt de loting zien op YouTube.