Nieuws

11-09-2017 10:41 - JUBILEUM "DE ZINGENDE ZALMVISSERS".

Op zaterdag 28 oktober a.s. geven “De Zingende Zalmvissers” uit Ammerstol een jubileumconcert t.g.v. hun 12 1/2 jarig bestaan. Zij vieren dit jubileum in Het Gebouw Lekdijk 75 in Ammerstol. Zij zullen deze middag enkele optredens verzorgen en ik zal die middag ook een (gast) optreden verzorgen evenals shantykoor “Buitengaats” uit Sliedrecht. De toegang is gratis en het begint om 14:00 uur, zaal open om 13:30 uur. VOL=VOL. “De Zingende Zalmvissers” hebben tijdens mijn jubileumconcert in het Zuidplein theater te Rotterdam ook hun medewerking verleend en ik stel het zeer op prijs dat zij mij ook uitgenodigd hebben tijdens hun jubileumconcert.

30-06-2017 10:44 - BENEFIETCONCERT IN HET BASTION

Ammerstol 30 juli 2017.

De gezelligste uitgaansavond voor de Krimpenerwaard is een feit. Op zaterdag 11 november 2017 wordt er namelijk een prachtige muziekavond door de Lionsclub Krimpenerwaard in het Het Bastion te Schoonhoven georganiseerd waarvan de complete opbrengst bestemd is voor de Stichting Support Casper. Tijdens de avond treden meerdere artiesten op zoals de band van VOF De Kunst, Saskia Dian (Holland got Talent) en Peter Dons uit Ammerstol. 
De kaarten zijn vanaf nu te verkrijgen en kosten € 20,- p/stuk, inclusief 2 consumpties. Bestel nu uw kaarten via e-mail krimpenerwaard@lions.nl, want op=op.

24-05-2017 9:24 - OPTREDEN HET GEBOUW 90 JAAR

Zaterdag 10 juni a.s. is Peter Dons uitgenodigd voor een optreden in Het Gebouw te Ammerstol t.g.v. het 90 jarig jubileum. Voor de totstandkoming van het zalencentrum moest destijds ieder dubbeltje worden omgedraaid. “Na twee gestrande pogingen om een eigen verenigingsgebouw op te richten, werd in 1921 het fundament voor het welslagen gelegd. Via een ‘spaarkas van vrijwillige bijdrage’, een grote verloting en een obligatielening werden de eerste revenuen verkregen. Na de aankoop van de grond aan Lekdijk werd op 24 september 1927 Het Gebouw officieel geopend.”

Met een jubileumprogramma zet het bestuur het 90-jarig jubileum luister bij. Zaterdag 10 juni is er vanaf 15.00 uur een uitgebreid feestprogramma met o.a. diverse optredens binnen en buiten Het Gebouw, een kindervrijmarkt en demonstraties, gevolgd door een korte toneelvoorstelling van Contrast in de grote zaal en een feestavond. Peter zal tussen 18:00 – 21:20 uur een aantal optredens doen tijdens dit gezellige spectacel. 

20-04-2017 15:23 - OOK REGIONALE BLADEN SCHENKEN AANDACHT AAN NIEUWE ALBUM.

Ook de regionale bladen schenken aandacht aan het nieuwe album van Peter Dons “GELOOF, HOOP EN EEN HELEBOEL LIEFDE”. Op woensdag 19 april j.l. stond er een paginagroot redactioneel stuk in Het Kontakt, over het nieuwe album en hoe alles tot stand is gekomen. Het Kontakt is een huis aan huis blad in de Krimpener en Lopikerwaard. In dit redactioneel stuk is precies verwoord wat Peter bezighoudt, wat er allemaal vooraf is gegaan voordat het zover is gekomen, zijn wensen, bezigheden etc. Ook zijn nieuwe cd-single “GENIET VAN HET LEVEN”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.hetkontakt.nl/regio/krimpenerwaard/algemeen/118152/peter-dons-geniet-van-het-leven-met-nieuwe-cd

6-04-2017 10:14 - VERZOEKPARADE TV-ORANJE

Op woensdag 22 maart 2017 j.l. is de nieuwe cd-single “GENIET VAN HET LEVEN” in release gegaan en vanaf dat moment ook onafgebroken in de TOP 3 van de verzoekparade bij TV-Oranje, waarvan 9 keer op een eerste plaatse. Een prestatie van formaat die ook al weggelegd was voor de 4 voorgaande cd-singles die uitgebracht werden. Komende weken tal van radio-interviews zowel live als telefonisch en inmiddels is “GENIET VAN HET LEVEN” ook te vinden in tal van playlists bij diverse radiostation.

6-03-2017 11:28 - SUPPORT CASPER

Mijn jubileumconcert van zaterdag 15 oktober 2016 krijgt een vervolg. Dinsdag 28 februari j.l. een contract getekend om op zaterdag 11 november a.s. in Het Bastion te Schoonhoven. samen met dezelfde band, als die in Theater Zuidplein, met Saskia Dian van der Sluis-Denneboom, een optreden te verzorgen. Deze avond wordt georganiseerd door de Lionsclub Krimpenerwaard en zal in het teken staan van de strijd tegen alvleesklierkanker en de opbrengst van deze avond gaat naar Support Casper.  Verdere bijzonderheden volgen.

4-01-2017 13:55 - "GELOOF, HOOP EN EEN HELEBOEL LIEFDE" VERTAALD.

Mijn lied “Geloof, Hoop en een heleboel Liefde” is vertaald in maar liefst 6 verschillende talen. In het Chinees ( 相信,愿望以及很多的爱 ), Duits (GLAUBE, HOFFNUNG UND JEDE MENGE LIEBE) , Engels ( FAITH, HOPE AND A LOT OF LOVE ), Frans ( CONFIANCE, ESPERANCE ET BEAUCOUP D’AMOUR ), Spaans ( FE, ESPERANZA Y MUCHO AMORE ) en in het Turks ( İnanç umut ve sevgi bir sürü ). WAAROM??? Ik probeer met de tekst van dit lied een zo groot mogelijke groep te bereiken, omdat er nog steeds zoveel ellende op deze Wereld is en het houdt maar niet op. De veroorzakers van al die ellende op deze Wereld zal ik er niet mee bereiken, want dit soort lui kent geen menselijkheid, maar ik hoop wel aan alle mensen van goede wil dat we maar geen kwaad met kwaad gaan vergelden.

2-01-2017 16:52 - PETER DONS IN WIJKTHEATER MUSICA.

Peter Dons zal zondag 15 januari 2017 een optreden verzorgen in wijktheater Musica te Rotterdam. Het zal de tweede keer zijn dat Peter Dons in wijktheater Musica zal optreden. Onder het motto “Zondagmiddag net effe anders”, zal Peter een scala aan liedjes brengen van Nederlandse-, Duitse- en Engelse evergreens, maar ook zelf geschreven liedjes. De optredens van Peter zijn stijlvol, professioneel en ingetogen en het geluid is niet overheersend, waardoor het informele karakter van een optreden gewaarborgd blijft. Het optreden van Peter Dons in wijktheater Musica zal beginnen om 14:00 uur. Entreeprijs € 5,00 / Rotterdampas € 3,75 Reserveren: (010) 4371361 of musicasenc@rotterdam.nl Dus mocht u niets te doen hebben op zondagmiddag 15 januari a.s. komt allen naar Peter Dons in wijktheater Musica.

21-11-2016 9:47 - PETER DONS BIJ i'CUGINI LIVE.

icuginiOp zondag 11 december a.s. zal Peter Dons, samen met nog enkele collega’s, te gast tijdens The Christmas Edition van i´Cugini live in Vlaardingen. Dits zal de eerste keer zijn dat Peter Dons zijn bijdrage zal levenen aan i’Cugini live. Deze gezellige middag, georganiseerd door Elly en Henk Koudijzer, begint om 13:30 uur en de zaal is geopend vanaf 13:00 uur, entreeprijs bedraagt € 6,00. Kaartjes kunt u reserveren bij info@i-cigini.nl of anders die middag aan de zaal. i’Cugini is gevestigd aan de Koningin Wilhelminahaven 13 3134 KG Vlaardingen. Heeft u zondag 11 december a.s. niets te doen en u wilt Peter Dons bij i’Cugini live zien optreden, samen met nog enkele collega’s dan bent u bij deze van harte uitgenodigd.

17-10-2016 14:18 - JUBILEUMCONCERT GROOT SUCCES.

Zaterdag 15 oktober j.l. was het dan eindelijk zover, het jubileumconcert van Peter Dons in een tot de nok toe afgeladen theater Zuidplein te Rotterdam. Onder begeleiding van de “basisband” van VOF De Kunst aangevuld met nog 4 ras muzikanten en 3 backing-vocals, werd het een spetterende show waar alle aanwezigen heel enthousiast op reageerde. De wisselwerking tussen Peter Dons en publiek was geweldig en ook dit droeg bij aan een onvergetelijke avond. Diverse mensen hebben deze avond hun medewerking verleend. Zo werden de gasten verwelkomd door de Cornetto’s uit Delft en werden onderhouden door tante Agaath uit Mariahoop (dat ligt in Limburg) en in de pauze van het concert zorgden zij ook voor vermaak van de gasten en na afloop werd de after-party verzorgt door de ban Way Back uit Delft. Er waren 2 gasten waar Peter een duet mee gezongen heeft, Saskia Dian en Arthur van Poppel, die zelf ook nog een aantal liedjes ten gehore brachten. Van deze super avond zijn ook opnames gemaakt door JVD Video uit Vlaardingen en binnenkort zal hier een DVD van verschijnen.14720468_1406757612671682_4328186854527827434_n