Avondvullend

Diner dansant

Peter Dons Diner DansantHeerlijk een avondje genieten is lekker eten onder het genot van een drankje en de warm klinkende stem van Peter. Beroemde nummers van Frank Sinatra tot Robbie Williams hij verstaat de kunst om van een intieme sfeer uit te groeien tot een spetterende avond. Tussen de gangen door in stijl dansen en lekker in de stemming komen om daarna te swingen.

Ieder optreden is uniek en de opbouw van een optreden is dan ook onvoorspelbaar hij heeft de gave om zijn gasten mee te nemen in een heerlijke sfeer. Het doel van een optreden en de wens van de gasten zijn de uitgangspunten. Hij streeft naar een goede geluidsbalans tussen conversatieniveau en de mogelijkheid te kunnen dansen.


Als presentator

Ook heeft Peter ervaring als presentator, een aantal jaren heeft hij de voorrondes van de miss Nederland verkiezingen mogen presenteren. Door zijn unieke verbale uitdrukkingsvaardigheid is hij ook uitstekend inzetbaar als presentator.

Hij heeft ervaring als presentator voor diverse evenementen:
– modeshows
– (mini) playbackshows
– bedrijfspresentaties
– ceremoniemeester


Combinatie met collega artiesten en/of disk jockey.

Indien gewenst is Peter ook te boeken inclusief collega artiesten, disc jockey en geluidsman. U heeft dan een avondvullend programma gepresteerd door Peter in combinatie met disc jockey en diverse artiesten. De avond zal geheel gevuld zijn zonder (hinderlijke) pauzes.

Een zeer ervaren disc jockey die gewend is een breed publiek, variërend in de leeftijd van 0 tot 100 jaar te vermaken. Alle stijlen passeren de revue, van hits uit de jaren 60 tot hits van nu, dance classics en de Nederlandse coryfeeën. Daarnaast bestaat, vanzelfsprekend, de mogelijkheid om uw persoonlijke wensen kenbaar te maken en van te voren aan te geven welke muziek u wel of zeker niet wenst te horen. (En wellicht op welk geluidsvolume?)