De nieuwe single is uit!

Het is dan eindelijk zover… Vandaag, 1 december 2014, gaat mijn cd-single “PLOTS WAS JIJ WEG” gepromoot worden bij diverse televisie- en radio -stations in Nederland. Hier gaat Score Promotions uit Hoofddorp, de heer Dennis van der Knaap, de plugger die al diverse grote artiesten heeft gepromoot, zich mee bezig houden.

Plots was jij weg _vk_ak_243h

Verder heeft de Fa. UltimateDisk uit Ede zorg gedragen voor de distributie en persing van deze cd-single en dvd en gaat dit bedrijf zowel de dvd als de cd-single digitaal o.a. promoten naar circa 1.000 radiostations,
naar de belangrijkste redacties o.a. Boulevard, Shownieuws, DWDD, etc en de videoclip promotie naar o.a. TV Oranje en Sterren.nl.

Beluister een fragment van ‘Plots was jij weg’ – Plots was jij weg 

De cd-single is straks alleen te downloaden, bij diverse sites, o.a. ITunes, Legaldownload etc. en via mijn website www.peterdons.nl. Onderstaande videoclip is ook te zien op YouTube (www.youtube.com/user/PeterDons)

Het lied, “PLOTS WAS JIJ WEG” is een gevoelige ballade over verlies, liefde, eenzaamheid en wellicht zullen veel mensen hier troost in vinden in deze donkere dagen voor en na de Kerst. Het lied is door mij zelf geschreven evenals de muziek en samen met Peter van Leerdam van de High Waves studio in Leerdam verder uitgewerkt. Peter van Leerdam is ook degene die het lied heeft opgenomen en voor de arrangementen heeft gezorgd in zijn studio High Waves.

De videoclip is opgenomen in zowel De Arendshoeve in Bergambacht als in Schoonhoven.