JUBILEUMCONCERT GROOT SUCCES.

Zaterdag 15 oktober j.l. was het dan eindelijk zover, het jubileumconcert van Peter Dons in een tot de nok toe afgeladen theater Zuidplein te Rotterdam. Onder begeleiding van de “basisband” van VOF De Kunst aangevuld met nog 4 ras muzikanten en 3 backing-vocals, werd het een spetterende show waar alle aanwezigen heel enthousiast op reageerde. De wisselwerking tussen Peter Dons en publiek was geweldig en ook dit droeg bij aan een onvergetelijke avond. Diverse mensen hebben deze avond hun medewerking verleend. Zo werden de gasten verwelkomd door de Cornetto’s uit Delft en werden onderhouden door tante Agaath uit Mariahoop (dat ligt in Limburg) en in de pauze van het concert zorgden zij ook voor vermaak van de gasten en na afloop werd de after-party verzorgt door de ban Way Back uit Delft. Er waren 2 gasten waar Peter een duet mee gezongen heeft, Saskia Dian en Arthur van Poppel, die zelf ook nog een aantal liedjes ten gehore brachten. Van deze super avond zijn ook opnames gemaakt door JVD Video uit Vlaardingen en binnenkort zal hier een DVD van verschijnen.14720468_1406757612671682_4328186854527827434_n