ZONDAG 13 NOVEMBER 2022 TIEPIES BIJ DG SOUND IN ZEVENHUIZEN.

Na een geslaagde try-out, gisteren bij MCA in Rhoon, zal op zondag 13 november a.s. TiePies zijn 4de en laatste try-out houden bij DG Sound, Bredeweg 118 te Zevenhuizen. Tevens zullen er die middag muziek en video-opnamen gemaakt worden die gebruikt zullen gaan worden als promotie materiaal voor TiePies. De aanvangstijd is 15:00 uur, zaal open om 14:30 uur en de toegang is gratis. Wij, Henk, Jos, Eddy, Laurens en Peter, nodigen jullie graag uit om samen met ons deze middag luister bij te zetten. Wij kijken er naar uit jullie deze middag te begroeten.

TiePies, FOREVER YOUNG

Op zondag 20 november 2022 zal TiePies optreden tijdens het Cultureel Cafe in Het Gebouw te Ammerstol.                                                  Aanvang 16:00, toegangsprijs € 7,50.

Na dit optreden kunt u eventueel genieten van een heerlijk diner bereidt door de chef-kok van Het Gebouw. Reserveren gewenst.              Dat kan onder telefoonnummer 06-13992722, vragen naar Gerrit.