Klaarwater in Soest

Lekker rustig aan doen deze morgen. Ook niet vervelend na een vervelend optreden gisterenmiddag in Soest. Ik heb nu 2 dagen vrij en pas woensdagmiddag heb ik weer een optreden in Vlissingen. Ik kan me nu vandaag en morgen helemaal focussen op mijn nieuwe cd en enkele administratieve werkzaamheden.

Gisterenmiddag om 1 uur vertrokken naar Soest voor een optreden in ontmoetingscentrum “Klaarwater”op uitnodiging van  sociëteit Honsbergen. Men had veel reclame gemaakt voor dit optreden en het was aangekondigd in diverse bladen in en rondom Soest. Een aantal weken geleden heb ik een optreden mogen doen tijdens de gildefeesten in Soest en dat maakt je gelijk tot een bekende Nederlander in Soest. De animo voor het optreden was zeer groot en het was uitverkocht gisterenmiddag in het ontmoetingscentrum. Er is een capaciteit voor ongeveer 85 mensen en die zaten er ook. Er waren inderdaad een aantal mensen afgekomen op het feit dat ik dat optreden tijdens de gildefeesten heb gehad en er was ook een mevrouw speciaal gekomen uit zorgcentrum Groot Engedael waar ik ook regelmatig optredens verzorg. Het is best apart dat er nu zoveel mensen speciaal voor jou komen. In mijn eigen dorp Ammerstol, waar ik al bijna 35 jaar woon, wordt je minder gewaardeerd als er buiten. Ik had natuurlijk nu wel een reputatie hoog te houden en ik ben daar aardig in geslaagd. Een hartstikke leuk optreden waar ik en de mensen die aanwezig waren een heerlijk gevoel aan over gehouden hebben. Vanaf het begin is er gedanst, meegezongen, en wat nog nooit gebeurt is tijdens een optreden, er is een heuse polonaise gelopen. De dames van de organisatie waren ook uitermate tevreden en vertelde mij na afloop,dat dit zeker een gevolg zal hebben. Gisterenmiddag was er ook een verslaggever van de Soester krant aanwezig en een fotograaf heeft enkele foto’s gemaakt. De meeste mensen bleven nog na het optreden en hadden zich ingeschreven voor een diner na afloop wat ook werd georganiseerd door de sociëteit Honsbergen. Ik heb nog enkele van mijn cd’s verkocht, foto’s  uitgedeeld en een wijntje gedronken met een aantal van de gasten en moe, maar voldaan stapte ik om kwart voor 6 in de auto op weg naar huis.