Peter Dons op de 1ste plaats bij TV-Oranje.

Op zondag 26 april j.l. kwam ik binnen met mijn nieuwe cd-single “WAAR JIJ VERSCHIJNT” in de verzoekparade bij TV- Oranje op nummer 9 en sta nu al ruim 4 weken in deze lijst en al 15 dagen op de 1ste plaats. Hoewel dit bewerkstelligd wordt door de keuze van Facebookvrienden/vriendinnen en kijkers van TV-Oranje wordt dit door veel mensen niet echt serieus genomen. Voor mij is het in ieder geval een kroon op mijn werk en ben hier super trots op. Hoewel veel landelijke stations het (nog)niet over nemen omdat er volgens de een, de stem niet goed genoeg is, bij de andere past het niet in de playlist (format), dan weer het argument dat het aanbod zo groot is en zo is er altijd wel wat.  Mijn cd-single die ik in december 2014 uitbracht, “PLOTS WAS JIJ WEG”, was weer te somber, het was een ballad,  men wilde alleen maar vrolijke liedjes op de zender etc. etc etc.  Ja, zo ken ik er ook wel een paar en zo blijft er altijd wel een argument om de cd-single niet te draaien. Als ik soms hoor wat er wel gedraaid wordt op de diverse zenders, dan denk ik wel eens aan stoppen, want dan begrijp ik er waarschijnlijk HELEMAAL niets van. Het blijkt ook vaak dat je ergens bij moet horen en/of een goede kruiwagen moet hebben.  Gelukkig krijg ik vanuit België en Nederland heel veel positieve reacties en complimenten, over beide liedjes, en heb ik voor de tweede keer de promotie in handen gegeven van Score Promotions uit Hoofddorp. En zoals André van Duin ooit zong: “Wij zullen doorgaan” en dat ga ik ook zeker doen.

Plots was jij weg _vk_ak_243h                  WAAR-JIJ-VERSCHIJNT_VZ_AZ_300