Vlissingen

Vandaag weer een prachtige lentedag met veel zon en een strak blauwe lucht. Gisteren zijn de temperaturen weer opgelopen naar de 20 graden en vandaag wordt het wat kouder, maar zonder regen en wind is 15 graden in deze tijd van het jaar ook lekker. Vanmorgen kreeg ik van de journalist van De Soester Courant een redactioneel stuk opgesteurd. Ik werd er even stil van en was hier best trots op. Ik heb het dit stuk ook geplaatst op mijn hyvespagina.

Gisterenmiddag stond ik al om 12 uur op het pontje van Bergambacht op weg naar Vlissingen. Ongeveer 1 ½ uur rijden, maar ik ben bijtijds vertrokken, want je kunt nooit weten op de weg. Dat heb ik overigens op de terugweg wel gemerkt. Onder het genot van een zonnetje naar de plaats van bestemming gereden en ik kwam om half 2 daar aan. Bij het uitladen van mijn spullen waaide ik bijna uit mijn hemd, zo’n harde wind stond er in het Zeeuwse. Het was de 5de keer dat ik mocht komen optreden in het schitterende zorgcentrum Ter Reede.  Dit zorgcentrum behoord toch wel tot een van de mooiste en modernste zorgcentra’s waar ik op mag treden. Groot, ruim en modern opgezet. Je waant je in een van de exclusieve ressorts in Turkije. Met winkeltjes, restaurants, diverse recreatiezalen etc. Ik treedt op in het immense atrium wat tijdens een voorstelling ingericht wordt als theaterzaal, maar doordat ik mag inpluggen met mijn installatie in het geluidsysteem van Ter Reede ben ik door het gehele atrium goed te horen. Prachtig geluid, niet te hard, goed verstaanbaar en ook de mensen die 100 meter verderop aan de gezellige bar zitten kunnen ook mee luisteren. Het was druk gisteren en ik schat toch ruim 100 mensen die aanwezig waren gisterenmiddag bij het optreden. Gezellig dat was het en de complimenten na afloop van het optreden waren alom aanwezig. Ook hoofd activiteitenbegeleiding Jaap Berrevoets was zeer tevreden met de opkomst en het optreden en gaat mij zeker voor volgend jaar weer vragen. Het optreden duurde tot 4 uur en om kwart voor 5 zat ik in de auto op weg naar huis en dat werd een terugweg met hindernissen. Doordat er nogal wat file’s onderweg waren ben ik via richting Rotterdam, Oud Beijerland terug naar huis gereden en heb er ruim 2 uur over gedaan. Om 10 voor 7 was ik weer thuis. Heerlijke avond gehad met veel voetbal en na een goede nachtrust weer klaar voor weer 2 optredens vandaag.