Seniorenmiddag in Vlaardingen

Het was werkelijk een te gek optreden in Vlaardingen tijdens de seniorenmiddag, mogelijk gemaakt door stichting Sjaakfoundations.
Ruim 300 enthousiaste 50 plussers waren zaterdag 23 augustus 2014 aanwezig in de grote feesttent op het terrein van ‘t Hofje in Vlaardingen. Zij kwamen kijken en luisteren naar artiesten die voor hen zouden optreden o.a. Martin Eden, Rita Young, Peter Dons, Ronnie Tober en Caroline. Deze laatste was helaas verhinderd door stemproblemen en haar plaats werd ingenomen door collega Angela Radtke.
De weergoden waren ons gunstig gezind en waar s’morgens nog de regen met bakken uit de hemel kwam, scheen s’middags de zon uitbundig en nodigde zodoende de mensen uit om naar dit leuke festijn te komen. Deze seniorenmiddag werd voor de 5de keer gehouden en als ze mij vragen er volgend jaar weer bij te zijn, antwoord ik met een volmondig JA.
DSC_4045 (2)

DSC_4027

DSC_3926 (2)