Nieuwe cd-single.

Afgelopen woensdag de definitieve versie van mijn nieuwe, zelfgeschreven, cd-single ingezongen in de High Waves studio van Peter van Leerdam in Maasland. Het wordt een ballade en ik denk uitermate geschikt voor de donkere dagen voor Kerst. Ik heb het liedje zelf geschreven en samen met Peter van Leerdam de muziek erbij gemaakt. Donderdagmiddag is de videoclip gemaakt in Rotterdam in het park onder de Euromast. Deze videoclip is gemaakt door Patrick van Eijck, freelance cameraman bij o.a. RTV Rijnmond. Het geheel zal op 10 november a.s. in release gaan en aangeboden gaan worden bij diverse omroepen en tv stations. Mijn vrouw, Peter van Leerdam en ik vinden het een te gek lied, maar misschien zijn wij wat bevooroordeeld en hebben we het lied al (te) veel beluisterd. Later meer.