Peter Dons bij radio 794 in Epe.

Infomix op Radio 794.

Op dinsdagavond 25 augustus kunt u vanaf 19.00 uur weer luisteren naar Infomix op Radio 794.Dit jaar gaat op 4 september Film in het Park alweer het zevende jaar in. Inmiddels is het goede doel voor FIP 2015 bepaald, Stichting Sydney and Friends. Arjan Hummel praat u helemaal bij.

Zanger en entertainer Peter Dons is een graag geziene gast in zorgcentra en deze week neemt hij u mee op zijn muzikale reis. Op 26 augustus komt Omroep Gelderland naar Veessen voor het programma “Zomer in Gelderland”. Op deze dag zullen diverse Veessenaren strijden om een geldbedrag. Het geld dat ze winnen willen ze besteden aan het opknappen van de molen van de jaarlijkse zeskamp en aan het Oranjefeest. Coach Robbert van der Scheer deelt met u de laatste stand van zaken en hoopt u enthousiast te maken voor dit evenement. In de rubriek ‘Kunstenaar van de Week’ uitgebreid aandacht voor het werk van David Berkhoff. Tenslotte hoort u een wedstrijdverslag van Arend Vinke, hij is, vanwege het bekervoetbal, aanwezig bij ’t Harde – Epe.

Infomix is in de herhaling te beluisteren op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl. Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl