Optreden Soest.

14 oktober 2015 Woensdag Soester Courant 14 okotber 2015 Woensdag Soest NuNa mijn optreden in 2013 tijdens de Gildefeesten in Soest is mijn populariteit daar als een komeet omhoog geschoten. Ik wist niet dat een optreden tijdens de Gildefeesten zo belangrijk kon zijn voor mij en zoveel impact zou hebben op de Soestenaren. Ik ben natuurlijk ontzettend trots dat dit zo gelopen is en na dat optreden tijdens de Gildefeesten, augustus 2013, zijn er heel veel optredens in Soest bij gekomen. Zo was ik gisteren weer in ontmoetingscentrum Klaarwater in Soest, voor een optreden met diner na. Het was heel gezellig en de aanwezigen hebben genoten, van het optreden en van het heerlijke eten na afloop. Er was een complete delegatie aanwezig van het inmiddels gesloten zorgcentrum Groot Engedael uit Soest, een geweldige verassing.