ZANGER VOOR UW 40 JARIGE BRUILOFT

Samen met Marianne en Piet op de foto tijdens 40 jarige bruiloft in Haarlem.

Samen met Marianne en Piet op de foto tijdens 40 jarige bruiloft in Haarlem.

Zoekt u een zanger voor uw 40 jarige bruiloft dan bent u bij Peter Dons op het juiste adres. Wilt u bij uw 40 jarige bruiloft een live artiest tijdens een lopend buffet, dinertje of een gezellige feestavond, belt u gerust met onderstaand telefoonnummer of stuur een e-mail. In overleg met u maakt hij een gezellig programma met liedjes die u graag wilt horen en waar u fijne herinneringen aan heeft. Liedjes waarop gedanst kan worden of uit volle borst meegezongen. Voor ieder wat wils. Wat ook belangrijk is, niet te hard, want een veel gehoorde klacht is vaak dat het geluid zo hard staat en dat er niet eens op een normale manier met elkaar gesproken kan worden. Al deze genoemde aspecten zorgen er voor dat, als u een zanger voor uw 40 jarige bruiloft zoekt, u bij Peter Dons aan het juiste adres bent.

Tel:              0182-357370

Mobiel:       06-53 186 386

E-mail:        info@peterdons.nl

Facebook:   https://www.facebook.com/Zangerpeterdons

Twitter:       https://twitter.com/PeterDons1954