Dansen met Dons.

Oude tijden herleven in Amicitia! Met dank aan Ad Scheer én zanger-entertainer Peter Dons.Poster Dansen met Dons 2

De in Ammerstol woonachtige Rotterdammer is onder het motto van “Dansen met Dons” twee zondagmiddagen te zien en te horen in de muziekzaal van het Lekkerkerkse partycentrum. “Te beginnen op 2de Paasdag 28 maart”, vertelt Dons. “We denken dat veel 50-plussers in zijn voor een gezellige zondagmiddag waarop ze kunnen genieten van lekkere muziek uit ‘hun tijd’ en desgewenst een dansje. Ik zorg voor een toegankelijk programma vol live gezongen oude en nieuwe hits en liedjes waarop je heerlijk kunt ‘foxtrotten’ en ‘walsen’. “Dansen met Dons’”begint om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De entree is gratis.
Peter Dons is in de regio en ver daarbuiten geen onbekende. In Amicitia trad hij in de loop der decennia op met zijn band Moustache én als solo-artiest. “Veel 50-plussers kunnen zich Moustache nog goed herinneren”, zegt hij. “Ze vinden het vast leuk om dat verleden deels terug te beleven. We gaan er een mooi feestje van maken. De eerste keer op 2de Paasdag 28 maart en daarna op zondag 24 april de tweede try out. Als het een succes is komt ‘Dansen met Dons’ vier keer per seizoen langs in Lekkerkerk.”