STEUN DE JUBILEUM CD VAN PETER DONS.

Peter Dons is een  crowdfunding actie begonnen bij “voor de kunst” en probeert met deze actie een gedeelte van zijn nieuwe jubileum cd gefinancierd te krijgen. Mensen kunnen een bedrag doneren en daar staan van Peter’s  kant diverse tegenprestaties tegenover. Deze tegenprestaties variëren, van het ontvangen van de nieuwe jubileum cd tot kaarten voor de jubileumshow die op zaterdag 15 oktober a.s. in theater Zuidplein te Rotterdam wordt gehouden. Een theatershow organiseren en ook nog eens een nieuwe cd uitbrengen kost een heleboel geld en alle hulp is welkom. Voor meer informatie klik op: https://www.voordekunst.nl/projecten/3441-steun-de-jubileum-cd-van-peter-dons-1

Mocht het beoogde bedrag behaald worden, dan wordt het gesponsorde bedrag door “voor de kunst” netjes teruggestort.

is