NIEUW ALBUM, “GELOOF, HOOP EN EEN HELEBOEL LIEFDE”

Vorige week vrijdag de videoclip opgenomen voor de nieuwe single “GELOOF, HOOP EN EEN HELEBOEL LIEFDE” van het gelijknamige album. Videoclip is wederom gemaakt door JVD-Video uit Vlaardingen. Tevens zijn er foto’s gemaakt voor dit album door Ernst Klip van Ernst Klip Fotografie uit Lekkerkerk. Het ziet er allemaal veel belovend uit, liedjes, foto’s en als alles goed is gaat het album eind september, begin oktober uitkomen. Op dit moment ook druk bezig met de voorbereidingen voor de jubileumshow in theater Zuidplein op 15 oktober a.s. Maandag 19 september a.s. de eerste repetitie met het orkest. Deze eerste repetitie zal zijn in de Rock Town Studio in Rotterdam. Verder nieuws volgt later.

Diverse opnames bij Ernst Klip (7) Diverse opnames bij Ernst Klip (8)