GELOOF, HOOP EN EEN HELEBOEL LIEFDE.

“Geloof, hoop en een heleboel liefde”, Is de titel van mijn nieuwe cd die begin oktober uit gaat komen. Op dinsdag 23 augustus j.l. de laatste puntjes op de i gezet en de eindmix is nu klaar van alle 14 liedjes die op dit album komen te staan. Geproduceerd in de High Waves studio van Peter van Leerdam in Maasland. Peter van Leerdam die, samen met mij,  ook verantwoordelijk is voor de muziek van enkele liedjes op het album. De eindmix ligt nu in handen van Ocki Klootwijk van de Rock Town studio in Rotterdam, die zorg gaat dragen voor de mastering. Ocki die in 2007 en 2009 ook verantwoordelijk was voor mijn eerste 2 albums, “Hoog Tijd” en “Wat waren we groen toen”. Ernst Klip is ook dit keer verantwoordelijk voor de coverfoto en overige foto’s van het album. De 14 liedjes die op dit album komen te staan hebben allemaal te maken met geloof, hoop en liefde, met teksten die een ieder op zichzelf zou kunnen vertalen. Met de jubileumshow van 15 oktober a.s. en het uitbrengen van de nieuwe cd eind september/begin oktober, staat er een hoop te gebeuren en de spanning stijgt met de dag.