BACK TO THE 60’s met Peter Dons

Eerste paar optredens, met mijn nieuwe programma Back to the 60’s met Peter Dons achter de rug en bijzonder leuke reacties gekregen. Herkenbare muziek voor heel veel mensen en niet alleen de ouderen genieten bij het horen van deze muziek, maar zeker ook jongere mensen die dit programma, Back to the 60’s  met Peter Dons, omarmen. Op naar mijn eerste echte “grote” optreden met mijn nieuwe programma Back to the 60’s met Peter Dons en wel op donderdag 26 april a.s. in Eetcafé D’oude Stoep te Vlaardingen. Enkele investeringen gedaan voor dit nieuwe programma Back to the 60’s, o.a. een nieuwe microfoon, de Shure Super 55 DeLuxe vocal Microphone en enkele nieuwe banners met daarop een Wurlitzer jukebox afgebeeld. Hierbij nodig ik u uit, op donderdagavond 26 april a.s. in Eetcafé D’oude Stoep Smale Havenstraat 5 te Vlaardingen, voor mijn optreden met mijn nieuwe programma “Back to the 60’s” met Peter Dons.