ZANGER VOOR UW SIXTIES PARTY?

Wilt u een sixties party organiseren en u zoekt een sixties zanger, dan bent u bij Peter Dons op het juiste adres. Tijdens uw sixties party de juiste muziek uit de jaren 1960 t/m 1969 horen? Belt u gerust met onderstaand telefoonnummer of stuur een e-mail. Viert u uw verjaardag en wilt u op die speciale dag muziek uit de jaren 60 op uw sixties party, of seventy party, of eighty party, muziek van The Beatles, The Rolling Stones, Dean Martin, Herman Hermit’s, The Byrds etc. etc belt u dan vrijblijvend onderstaand telefoonnummer of stuur een e-mail.  In overleg met u maakt deze gezellige sixties zanger een mooi programma met liedjes die u graag wilt horen en waar u fijne herinneringen aan bewaard. Liedjes waarop gedanst kan worden of uit volle borst meegezongen. Voor ieder wat wils. Wat ook belangrijk is, niet te hard, want een veel gehoorde klacht is vaak dat het geluid zo hard staat en dat er niet eens op een normale manier met elkaar gesproken kan worden. Al deze genoemde aspecten zorgen er voor dat, als u een sixties zanger voor uw sixties party zoekt, u bij Peter Dons de juiste sixties zanger aan het juiste adres bent.

 

Tel:              0031 (0) 182-357370

Mobiel:       0031 (0) 6-53 186 386

E-mail:        info@peterdons.nl

Facebook:   https://www.facebook.com/Zangerpeterdons

Twitter:       https://twitter.com/PeterDons1954