VRIJWILLIGERSFEEST STEFANNA TE DELFT.

Op donderdag 4 oktober 2018 heb ik een optreden mogen verzorgen tijdens het vrijwilligersfeest in Woon-zorgcentrum Stefanna ter gelegenheid van het 45 jarig bestaan , met mijn programma BACK TO THE SIXTIES MET PETER DONS. Het is een knalfeest geworden en er werd gedanst, maar ook vooral meegezongen met de muziek uit de jaren 60. Wat een lust voor het oog om te mogen aanschouwen wat muziek met de mensen teweeg brengt, de liedjes worden woord voor woord meegezongen en herinneringen komen boven. Ze kwamen weer voorbij, Cliff, Elvis, Stones, Beatles etc. etc. Het was al het 14de optreden wat ik mocht verzorgen met zijn programma BACK TO THE SIXTIES MET PETER DONS en er staan er al weer een aantal in de agenda voor de komende maanden. Wilt u ook eens genieten van een optreden van BACK TO THE SIXTIES MET PETER DONS?

Voor meer informatie over Back to the sixties met Peter Dons, bel of mail naar: 

Telefoon:    0031 (0) 182-357370           Mobiel:       0031 (0) 6-53186386         

E-mail:       info@peterdons.nl