Wayback met Peter Dons in een uitverkocht Microtheater te Delft

Zondag 28 juli 2019 trad Wayback met Peter Dons op in het Microtheater te Delft. Voor een uitverkochte zaal brachten zij hun programma “Reis door de sixties”, de nieuwe naam voor hun mini theatertour. Liedjes die toongevend waren voor die jaren passeerden de revue en werden luidkeels meezongen door de enthousiaste aanwezigen. Bus stop van The Hollies, Mister Spaceman van The Byrds, Satisfaction van The Rolling Stones, liedjes van The Beatles, The Kinks etc. etc. De bekende covers die in het geheugen van velen van ons zestigers gegrift zijn. Een mooie middag om op terug te kijken en de volgende theatershow staat al weer gepland en is bijna uitverkocht, in Het Rietveldtheater te Delft. Bent u in de gelegenheid om een van de theatershows van Wayback met Peter Dons mee te maken, dan kan ik alleen maar zeggen DOEN.