DELFTS DANSORKEST

Ammerstol, 8 maart 2022.

Sinds enkele weken oefen ik, op de maandagavond mee, als gastzanger met het Delfts Dansorkest. Het Delfts dansorkest is een veelzijdig en ervaren orkest, met een swingend dans-, amusements- en jazz repertoire. Er zullen instrumentale nummers gespeeld worden, maar ook nummers met zanger of zangeres. Het is al een poos dat ik dit op mijn verlanglijstje had staan, zingen bij een groot orkest en zij bieden mij nu de gelegenheid om mee te mogen doen. Het repertoire is veelzijdig en heel leuk om te doen. Liedjes die ik zing zijn o.a. “Bad, bad Leroy Brown”, “It’s not unuasual”, Quando Quando Quando” en samen met zangeres Emy Persiani zing ik o.a. “Somethin’ Stupid” en “Island in the stream”. Inmiddels staan er ook al 6 optredens gepland, zie mijn agenda. Optredens met het Delfts Dansorkest te herkennen in de agenda met (DDO) vermeld achter het optreden. Uiteraard hou ik je op de hoogte van het verdere verloop van dit avontuur.