ZONDAG 23 OKTOBER 2022. 2DE TRY-OUT BIJ DE BUURVROUW IN ROTTERDAM.

Op zondag 23 oktober a.s. zal TiePies een try-out houden in bij De Buurvrouw in Rotterdam-Schiebroek. Dit gezellige buurtcentrum zal deze middag als decor dienen voor het tweede officiële live optreden van deze band. Dan in andere samenstelling. Zij hebben afscheidt moeten nemen van bassist Harry Korthals en de band ziet er zo uit: solo gitarist Jos den Held, toetsenist Henk Vos, drummer Eddy Peeters, basgitarist Laurens van Rens en zanger Peter Dons. Wie zijn de TiePies? TiePies is een band die muziek uit de 60’s – 70’s en 80’s op geheel eigen wijze ten gehore brengt. Gezelligheid is troef voor deze band.

Het optreden begint om 15:00 uur, zaal open 14:30 uur. De toegang is gratis. Om zeker te zijn van een toegangsticket, kunt u deze reserveren, klik op: https://debuurvrouwrotterdam.stager.nl/web/tickets/111230315