28 JANUARI 2023 PETER DONS IN HET CULTUURHUIS TE KRIMPEN AAN DE LEK

Op zondag 29 januari 2023 zal zanger-entertainer Peter Dons optreden in het Cultuurhuis, De Markt 2021te Krimpen aan de Lek. Hij zal die middag terug gaan in de tijd met zijn programma: “BACK TO THE 60’s”.

Een programma van Peter Dons vol met muziek uit de jaren 1960-1969, ook aangeduid als de jaren zestig of de zestiger jaren. Muziek heeft de geschiedenis van de popmuziek in de jaren 60 ingrijpend veranderd, in het begin van de zestiger jaren toonaangevend met zijn rustigere varianten van de Rock & Roll, gevolgd door de opkomst van de beatmuziek, met voorop The Beatles, The Yardbirds, de Rolling Stones, The Who en The Hollies. Back to he sixties van Peter Dons neemt u mee terug naar die roerige jaren 60. The Everly Brothers, Herman Hermit’s, The Beatles, Cliff Richard, The Turtles, Neil Diamond, Elvis Presley, de Rolling Stones, The Byrds etc. Veel hits uit die roerige jaren 60 passeren de revue tijdens Back to the sixties, met Peter Dons.

De middag begint om 15:00 uur en zal duren tot 17:00 uur. Zaal geopend vanaf 14:30 uur en de toegangsprijs in € 5,00.