PETER DONS SAMEN MET TIEPIES BAND IN PRIKKEWATER TE VLAARDINGEN.

Op zondag 30 april a.s. zal Peter Dons samen met TiePies band, waar hij leadzanger bij is, optreden bij Partycentrum Prikkewater te Vlaardingen. Optreden begint om 14:00 uur en zal duren tot 17:00 uur, zaal open vanaf 13:30 uur.

TiePies band is een band die muziek uit de 60’s , 70’s en 80’s op geheel eigen wijze ten gehore brengt. Muziek heeft de geschiedenis van de popmuziek in die jaren ingrijpend veranderd. In het begin van de zestiger jaren toonaangevend met zijn rustigere varianten van de Rock & Roll, gevolgd door de opkomst van de beatmuziek, dan de zeventiger jaren met zijn Glamrock om over te gaan in de jaren tachtig met new wave. Muziek van o.a. Love Affair, Elvis Presley, The Rolling Stones, Christie, CCR, Booker T and The MG’s, Doe Maar etc. Alle hits uit die roerige jaren passeren de revue tijdens een optreden van TiePies band.

TiePies band bestaat uit: Drums – Eddy Peeters, Gitaar – Jos den Held, Toetsen Henk de Vos, Bas – Laurens van Rens en zanger – Peter Dons.

Kaartjes a € 7,50  zijn te koop op de dag zelf aan de zaal. Reserveren kan ook op, kaartjes.PW@tiepiesband.nl