Gastenboekarchief

Wilt u ook iets in het gastenboek schrijven? Vul dan het formulier in (link volgt).


242 Henny van Osch 08.25.2013 10:55:20


Dag Peter

Je foto hangt weer boven het bed van mijn moeder.
Ze hebben weer genoten jl. Woensdag. 😉 zoals altijd.
Zelfs een toegift dat was leuk of niet?
Nou PEC Zwolle onze nieuwe leider Eredivisie 😉 wie had dat gedacht.
Misschien haalt Feyenoord morgen een puntje vond het wel beetje zielig voor je.

De Ajax fan uit Epe


241 Verpleeghuis De Stichtse Hof 08.08.2013 13:29:27


Wat hebben wij een prachtige middag gehad op woensdag 7 augustus. Er was chemie tussen Peter en het publiek. Het thema was jaren 50 muziek en daar had Peter helemaal op ingespeeld. Er werd door vele mensen gedanst. Peter had bij enkele nummers een heus dansgroepje en gekleed in de jaren 50 stijl. Wij hebben er nog vandaag over nagepraat. Peter onze complimenten hoe jij een sfeer neer kunt zetten en nogmaals bedankt


240 Paul Asselbergs 06.22.2013 11:04:32


Dag Peter,

Zoals ik je afgelopen woensdag op de feestavond van KVV-Oost beloofd heb laat ik even iets van me horen. Allereerst complimenteer ik je met je wervelend optreden op die avond. Vol enthousiasme, charisma en muzikaliteit. Ik kon wel merken dat het niet je eerste optreden was.
Ik heb vandaag je CD gedraaid en de website bezocht en ben onder de indruk van wat je allemaal bereikt hebt en nog allemaal doet. Je zingt / maakt gevoelige liedjes waarbij ik me kan voorstellen dat vooral de wat oudere mensen je voornaamste doelgroepen zijn.
Je hebt een prachtig vak en ik kan me helemaal inleven hoeveel plezier en ook trots je dat geeft.

Ik vond het leuk je ontmoet te hebben en ik wens je nog heel veel jaren plezier met je optredens.

Hartelijke groeten,

Paul Asselbergs.


239 Francé van der Vorst 06.20.2013 10:11:06


HOI PETER HOOP DAT JE GISTERENAVOND GOED THUIS BENT GEKOMEN. WAT WAS HET GEZELLIG HE PETER,TIJDENS JOU OPTREDEN TIJDENS HET 60 JARIG JUBILEUM VAN DE KVV BERGEN OOST, EN WAT WAS HET DRUK, MAAR JE WAS GEWELDIG HOOR TOPPIE EN LEUK OM EVEN EEN PRAATJE TE KUNNEN MAKEN.IK HEB ERG GENOTEN HOOR BEDANKT DAARVOOR.


238 Erik Zaal 06.12.2013 10:07:48


Peter,

Je had het weer voor elkaar. Je optreden in Het Hoge Heem in Uithoorn was een groot succes. Vanmorgen werd ik aangesproken door twee bewoners die je persoonlijk gesproken had over het verlies dat ze hadden geleden, het heeft indruk op ze gemaakt dat je ze na de vorige keer gemist hebt.
Dank voor het mooie optreden en de aandacht die je hebt voor de bewoners.

Erik


237 Truus Kroes 04.10.2013 19:01:18


Beste Peter.

Heb deze site eens op m,n gemak bekeken en al die leuke, mooie, en lieve reakties zeggen toch wel dat je een artiest in hart en nieren bent,erg leuk en heel veel succes en nog vele jaren mensen blij maken.

Hartelijke groetjes Truus


236 Hester Leenheer, zorgcentrum Thebe Elisabeth Goirle 04.09.2013 11:18:41


Beste Peter,

Je komt al zoveel jaren bij ons in het zorgcentrum Thebe Elisabeth zingen, en elke keer weer zijn we met z’n allen weer ontzettend enthousiast over je optreden. Wat ik zo mooi vind aan jou is dat je cliënten herkent, een praatje maakt, nieuwe cliënten een hand komt geven, je kundigheid om met verschillende doelgroepen om te gaan, je humor, de erkennig naar vrijwilligers toe, met je charmes de hele voorste rij dames in rep en roer brengt…een genot om te zien!! Als je al die mooie eigenschappen bezit ben je een echte artiest! We zien je heel graag weer voor een nieuw optreden! Ontzettend bedankt voor een zeer aangename avond Peter!


235 Hennyvanosch@gmail.com 03.16.2013 20:23:15


Dag Peter,

Mijn moeder( grote fan) en stiefvader hebben genoten
van je optreden in Casa Bonita vandaag.
Niet alleen mijn moeder maar alle bewoners genoten zichtbaar
Voor ieder heb je wel een lief woordje dat maakt
je optreden tot iets bijzonders.
We hopen volgend keer weer van de partij te zijn en we hopen
dat Ajax landskampioen wordt 😉 sorry
Gr. uit Epe

Henny


234 Manna Mulder 01.01.2013 12:47:13


Beste meneer Peter Dons,

Gisteravond zong u in het tehuis van mijn moeder. Ik was bij haar met (een deel van) mijn gezin. Wij waren even met mijn moeder mee naar de eetzaal gegaan voor deze feestelijke avond. Mijn moeder is jarig op Oudjaar en werd 91. Ik wilde u bij dze bedanken voor uw inzet. Ik vind het ontzettend ontroerend om te zien wat er gebeurt met al die oude mensen. Dat u op deze manier zelfs mensen die ver weg gezakt zijn tot een soort van ontwaken brengt, wat ik zag gebeuren bij een dame Het is toch een beetje eenrichtingsverkeer bij deze leeftijd, hoewel er ook nog veel enthousiaste dames (en een paar heren) meezongen. Goddank.
Dat is mooi werk! Wat ik zag en hoorde, vond ik allemaal even mooi en gezellig klinken. Mooi werk! Mooi repertoire.

Een mooi en succesvol 2013 ! Voor u en uw vrouw, die in de zaal zat.

Met vriendelijke groet,

Manna Mulder, Amsterdam


233 Settela Nettens 12.30.2012 23:33:31


Beste Peter,

Er zijn weinig Nederlands artiesten die mij zo beroeren als jij. Je passie en uitstraling geven mij een warm gevoel, als je begrijpt wat ik bedoel ;). 1 van mijn favoriete kerstnummers is de boom staat in de brand. Die draaien we al plat sinds 2008. Het doet me denken aan 2006 toen de woonwagen van de buren affikte. Overigens was dat niet het gevolg van een kerstboom die in de fik vloog, maar van een slechte combinatie van deo en een aansteker. Er raakte gelukkig niemand gewond en intussen is de woonwagen vervangen door een spiksplinternieuwe Likon dus we kunnen er nu om lachen. We draaien regelmatig jouw muziek in ons ijzersorteerbedrijf wat de werksfeer natuurlijk ten goede komt. We hopen dat je een fijne jaarwisseling mag beleven en je volgend jaar met frisse muzikale moed kan doorgaan met het maken van hits als: De oude eikenboom.

Groeten,

Settela