Gezondheidszorg

_DSC0048Naast de bruiloften en partijen behoren verzorgingshuizen, verpleeghuizen serviceflats, 55+ complexen en instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking, tot de doelgroep van Peter. Daarnaast is Peter ook een graag gezien gast bij De Zonnebloem, KBO, ANBO en Het Nederlandse Rode Kruis.

“Lief zijn, goed aanvoelen wat de mensen willen, een luisterend oor en de mensen vermaken met gezellige vrolijke liedjes dat is de doelstelling van die optredens” vertelt hij enthousiast. Daarnaast is hij tijdens een optreden niet constant op dezelfde plek te vinden hij loopt door de zaal en geeft een ieder het persoonlijke contact waar op dat moment behoefte aan is.

DSC_3628“Dankbaarder publiek is er bijna niet te vinden. De interactie, de dankbaarheid, het applaus en de warmte die deze mensen je geven dat is het helemaal, daardoor krijg je zelf ook veel energie en wordt jezelf ook helemaal gelukkig”. Inmiddels heeft hij, met een uitstekend aangepast repertoire, al heel wat optredens mogen verzorgen binnen de sector van de gezondheidszorg. In Oktober 2009 heeft Peter zijn 1000ste optreden binnen de zorgsector mogen verzorgen. Dit optreden heeft plaatsgevonden in verpleeghuis Den Weeligenberg te Lisse en veel aandacht gekregen van de media. In 2014 hoop Peter zijn 2000ste optreden te mogen verzorgen, waar dat plaats zal vinden is nog niet bekend.

P1190044Na 10 jaar is Peter al bijna niet meer weg te denken als zanger-entertainer voor de genoemde doelgroepen die ieder jaar weer groter worden.

Inmiddels heeft hij, met een uitstekend aangepast repertoire variërend van Frans Bauer tot Jim Reeves, Corrie Konings tot Dean Martin, de Havenzangers tot Vader Abraham etc.al heel wat optredens mogen verzorgen binnen de sector van de gezondheidszorg. Daarnaast zingt hij ook diverse liedjes van zijn cd’s “HOOG TIJD”, “WAT WAREN WE GROEN TOEN” en “MOONLIGHT AND ROSES”. Deze cd’s zijn respectievelijk in 2007,  2009 en 2011 uitgebracht. Eind 2013 is daar ook een kerst cd bij gekomen, “PETER’S KERSTWENS”.

Peter is in het bezit van een zogehete verklaring arbeidsrelatie (VAR) van de belastingdienst waarmee ik gerechtigd ben de verplichtingen voor het afdragen van loonbelasting en sociale premies van u over te nemen. Hiermee voorkomt u vervelende naheffingen en loonadministratie voor de artiesten.

Voor boekingen:

Peter Dons
Snackertstraat 33
2865 AJ Ammerstol
Tel:  0182-357370
Mob: 06-53186386
Email: info@peterdons.nl

Op aanvraag stuur ik u graag een referentielijst.

De Aa Breukelen 4 maart 2014

Reinaldahuis Haarlem 18 april 2013

De Reyshoeve Tilburg 16 februari 2010

De Hazelaar Tilburg 13 februari 2010